Kesätyöt 2020, Sosiaali- ja terveysalan tehtävät

Tervetuloa kesätöihin meille!

Haemme kesätyöntekijöitä neljään palvelukeskukseen (Kristiinankaupunki, Pietarsaari, Seinäjoki, Vaasa/Tervajoki) eripituisiin sijaisuuksiin ajalle 18.5-31.8.2020. Tehtäviä on tarjolla lyhyt- ja pitkäaikaisessa asumisessa (mukaan lukien lapsiperheiden palvelut), psykososiaalisissa palveluissa sekä lastensuojeluyksikössä.

Kesäsijaisia haetaan tehtävänimikkeillä:
- kotiavustaja
- lähihoitaja
- ohjaaja
- sairaanhoitaja
- sosiaaliohjaaja

Järjestämme työnhakutreffit Seinäjoen palvelukeskuksen uudisrakennuksen pääoven aulassa torstaina 30.1.2020 klo 14-16. Paikalla on henkilökuntaa kaikista palvelukeskuksista kertomassa toiminnastaan. Tervetuloa tutustumaan eri palveluyksiköiden toimintaan. Halutessasi voit osallistua pikatreffit haastatteluun ja jättää hakemuksesi meille!

Haastattelemme jo hakuajan aikana, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Toisen asteen tutkintoa suorittavien osalta mahdollisuus myös kesän aikaiseen oppisopimukseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät tehtävänimikkeen mukaisesti. Sosiaali- ja tai terveydenhuollon tutkinnon suorittaneiden osalta ammattioikeus tarkistetaan JulkiTerhistä/JulkiSuosikista. Kaikkiin tehtäviin valittujen on ennen työn alkamista esitettävä rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistetaan alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Mikko Heiniluoma, puh. 050 474 6838, mikko.heiniluoma@eskoo.fi

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue
Osoite: 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Palvelukeskukset sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa, Seinäjoella sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/ Linkedin: Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo

Tule meille töihin!