Kesätyöt 2021 Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki työllistää yhteensä noin 165 kesätyöntekijää erilaisiin kesätöihin. Ennen hakemuksen täyttöä käy tutustumassa kesätyöpaikkakuvauksiin nettisivuilla http://www.mikkeli.fi/kesatyot.
Kesätyökuvauksissa kerrotaan tarkemmin haussa olevista tehtävistä. Sieltä löytyvät myös ohjeet hakemuksen täyttämiseen.

Huomioi kesätyötehtävää valitessasi tehtäviin liittyvät erityisvaatimukset, esim. tiettyihin tehtäviin vaaditaan 18 vuoden ikää. Huomaa, että sinun tulee olla täyttänyt 15-vuotta kesätyön alkaessa.

Kesätöiden hakuaika on 1. - 28.2.2021

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan lomakautena 3.5. - 30.9.2021 kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Kesätyöntekijöiden palvelussuhde on pääosin noin kuukauden mittainen.

Valinnat tehdään pääosin maalis-huhtikuun aikana. Kaupungin yksiköt ja yhteistyökumppanit ilmoittavat valinnoistaan. Kaikille kaupungin kesätyötä hakeneille ilmoitetaan hakemuksessa mainittuun sähköpostiin viikolla 16 kaupungin kesätyövalintojen tilanne.

Kesätöiden hakeminen

Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan on rekisteröidyttävä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti. Haun käynnissä ollessa hakemuksen tietoja voi muuttaa omilla tunnuksilla osoitteessa www.kuntarekry.fi - Kirjaudu. Jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin Kuntarekryyn ja sinulla on tunnukset, niin pääset kirjautumaan niillä suoraan järjestelmään.

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry- järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikon roskapostikansioon. Mikäli viestiä ei löydy roskapostikansiostakaan, ota yhteyttä osoitteeseen rekrytointi (at) mikkeli.fi. Mikkelin kaupungin kesätyörekrytoinnissa tarkistetaan, että hakemus on saapunut onnistuneesti perille.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Apua hakemuksen jättämiseen (tekninen tuki): www.kuntarekry.fi - kysy apua.
Lisätietoa: rekrytointi(at)mikkeli.fi tai henkilöstökoordinaattori Sari Helanen, sari.helanen(at)mikkeli.fi, p. 044-7943202, tai rekrytointi(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungissa työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.