Skip to main content
test
Kesätyötä Paraisten ja Kemiön sairaalaosastoille - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Kesätyöntekijöitä Paraisten ja Kemiön sairaalaosastoille

Tule nauttimaan saariston auringosta ja kesästä- hae meille töihin!

Jos olet kiinnostunut viettämään kesän saaristossa voit samalla tehdä kesätöitä meidän moniammatillisessa ja iloisessa työyhteisössä. Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitotyön opiskelijoita ja hoitotyön apulaisia osastoille. Voit hakea kesätöitä Paraisten akuuttiosastolle, geriatriselle osastolle sekä kotisairaalaan. Kemiö hakee kesätyöntekijöitä terveyskeskussairaalaan.

Olemme työyksiköissä keskittyneet akuutti- geriatriseen- sekä kuntouttavaan terveydenhuollon palveluihin. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja kuuluumme nykyään Varhan yleislääketieteen ja kuntoutuksen sairaalapalveluihin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen mukavaan työyhteisöön. Meillä tehdään työtä tiimissä ja pareittain, joten et jää yksin. Kotisairaalassa työskentelee vain sairaanhoitajia ja työ on itsenäistä. Hae meille, jos olet jo valmistunut sairaanhoitajaksi.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.
Kerro hakemuksessa mihin yksikköön haet. Soita tai lähetä s-postia, kerromme mielellään lisää!

Tutustu osastoon: Facebook: @Kimitoöns hälsocentralsjukhus - Kemiönsaaren terveyskeskussairaala tai Instagram: kimitoons_halsocentralsjukhus.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Paraisten Geriatrinen osasto, Sari Gustafsson, tfn 0404885843, sari.gustafsson@varha.fi
Osastonhoitaja Paraisten akuuttiosasto ja kotisairaala, Jaana Orava, tfn 0404885524, jaana.orava@varha.fi
Kemiönsaaren tk-sairaala Osastonhoitaja Nea Forss, tfn 0406617711, nea.forss@varha.fi
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Tyks/sairaalapalvelut, Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut, Parainen

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Vapparintie 15, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb