Kielenkääntäjä

Kielenkääntäjä kääntää molemmista kansalliskielistä ruotsiin tai suomeen lähdetekstistä riippuen. Vähemmässä määrin käännöksiä tehdään myös muilla kielillä.

Kaupungin molemmat kielenkääntäjät työskentelevät tiiminä ja kääntävät tytäryhteisöjen Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus Oy:n ja Kristiinankaupungin Asunnot Oy:n lisäksi tekstejä myös K5-kuntayhtymälle ja Teuvalla sijaitsevalle yhteiselle jätelautakunnalle (Botniaroskin toiminta-alue).

Kristiinankaupungin hallinto on täysin kaksikielinen. Kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja lautakuntien pöytäkirjat ovat molemmilla kielillä.


Kaupunginhallitus julistaa haettavaksi kielenkääntäjän toimen ja vahvistaa seuraavat työsopimusta koskevat vaatimukset ja ehdot:

Kelpoisuus: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielivaatimukset: Erinomainen sekä suullinen että kirjallinen kielitaito suomen ja ruotsin kielessä.

Ansioksi luetaan:
- Kokemus kunnallisista teksteistä
- Kokemus simultaanitulkkauksesta

Koeaika: 6 kuukautta voidaan soveltaa.

Palkka: Määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Selvitys terveydentilasta: Hyväksyttävä selvitys hakijan terveydentilasta.


Hakuaika päättyy 8.3.2020.

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi
http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Niklas Granö, elinvoimaisuuden palvelualueen johtaja. Puh. 040 546 5812 tai niklas.grano@krs.fi

Kristiinankaupunki, elinvoimaisuuden palvelualue
Osoite: PL 13, 64101 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.