Skip to main content
test
Kielenkääntäjä - Sibbo kommun

Sipoo on pääkaupunkiseudun läheisyydessä sijaitseva kaksikielinen ja kasvava, ketterä kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia ja jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä.


Haemme Sipoon hallintopalveluihin KIELENKÄÄNTÄJÄÄ vakinaiseen tehtävään. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.


Käännöskielet ovat pääasiassa suomi-ruotsi, tarvittaessa ruotsi-suomi ja mahdollisesti myös suomi-englanti.

Kielenkääntäjän tehtävänä on huolehtia kunnan monipuolisista käännöstöistä, joihin sisältyvät muun muassa kunnan päätöksentekoon liittyviä tekstejä (esityslistat, pöytäkirjat, raportit, ohjelmat), ulkoista ja sisäistä viestintää ja muita eri hallinnonalojen tekstejä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa tai kieli-instituutissa suoritettu kääntäjän tutkinto tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä molempien kotimaisten kielten erinomainen hallitseminen. Pidämme plussana myös englannin osaamista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisen hallinnon käännöstyöstä sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus käännösmuistia hyödyntävistä käännöstyökaluista (esim. Trados tai memoQ) katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Sipoon Nikkilässä sujuvien kulkuyhteyksien päässä, ja myös etätyö on joustavasti mahdollista. Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa sekä mukavan työyhteisön. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä toisen kielenkääntäjämme kanssa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2904,14 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 22.8.2022 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/tyo/toissa-sipoon-kunnassa/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Jenni Björksten, puh. 050 432 5408 tai jenni.bjorksten(at)sipoo.fi (tavoitettavissa 26.-29.7. ja 15.-17.8.).

Lisätietoja

Talous- ja hallintokeskus, Hallintopalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb