Skip to main content
test
Kieli- ja kulttuuritietoinen erityisopettaja - Kaarinan kaupunki

Valkeavuoren koulu on ensi vuonna n. 840 oppilaan yhtenäiskoulu Kaarinassa. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme erityisopettajaa ajalle 9.1.-31.12.2023, jolla on osaamista ja halua kehittää kieli- ja kulttuuritietoista opetusta.

Vaikka työ on pääsääntöisesti pienryhmätyöskentelyä joustavin opetusjärjestelyin, toivomme hakijalta valmiutta myös yhteisopettajuuteen. Arvostamme vastuullisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten oppijoiden kanssa.
Eduksi katsomme, että opettaja tunnistaa oppilaan identiteetin tukemiseen tarvittavia erityistaitoja, osaa kieli- ja kulttuuritietoisen opetuksen perusperiaatteet ja osaa toteuttaa yhdenvertaisuutta opetuksen suunnittelussa ja opetuksessa. Toivomme hakijalta osaamista ja kokemusta S2 suomi toisena kielenä opetuksesta.

Haemme opettajaa ensisijaisesti vuosiluokille 5-9, mutta opetus ei ole sidottu näihin vuosiluokkiin.
Sinulla on osaamista opetuksessa käytettävistä digitaalisista työvälineistä sekä ohjelmista.
Viikoittainen opetustuntimäärä on 24h/vko, ja palkkaus OVTESin mukainen. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset on määritetty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (1998/986). Määräaikaiseen tehtävään voidaan valita myös soveltuvin osin muun opettajankoulutuksen saanut henkilö.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaj Kanervavuori
rehtori
kaj.kanervavuori@kaarina.fi (ensisijaisesti)
p. 050-3732419
Pirjo Eerola
apulaisrehtori
pirjo.eerola@kaarina.fi (ensisijaisesti)
p. 050-3140767

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus, Valkeavuoren koulu

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Aapiskuja 7, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb