Skip to main content
test
Kielitukihenkilö / Varhaiskasvatus ja esiopetus - Tampereen kaupunki

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan!

Haemme kielitukihenkilöä määräaikaiseen tehtävään ajalle 9.1.2023 - 31.12.2023.

Kielitukihenkilönä vahvistat lasten kielellisiä valmiuksia ja suomen kielen taitoa kiertäen eri varhaiskasvatusyksiköissä. Suunnittelet, toteutat ja arvioit yhdessä varhaiskasvatuksen henkilöstön ja koordinoivan S2-opettajan kanssa suomen kielen opetusta. Kielitukihenkilönä kartoitat ja havainnoit lasten kielellisiä taitoja ryhmissä. Kehität oppimisympäristöjä, menetelmiä ja materiaaleja kielitietoisen pedagogiikan vahvistamiseksi. Lisäksi tuet henkilöstöä huoltajien kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Menestymistä edesauttaa lisäksi kokemus eri kieli- ja kulttuuritaustan omaavien asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa varhaiskasvatuksen alalta.

Eduksi katsomme varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden sekä S2-osaamisen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoa tehtävästä antavat varhaiskasvatuksen S2-opettaja Johanna Rauste, puh. 040 132 0268 ja kehittämispäällikkö Pia Kuisma, puh. 040 806 4774. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 7.12.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat varhaiskasvatuksen S2-opettaja Johanna Rauste, puh. 040 132 0268 ja kehittämispäällikkö Pia Kuisma, puh. 040 806 4774. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb