Kielten lehtori - Sjundeå kommun

Etsimme Siuntion kunnan Aleksis Kiven koulun osaavaan joukkoomme kielten lehtoria vakituiseen virkaan 9.8.2021 alkaen. Opetettavina aineina ruotsi ja ranska, eduksi katsotaan englanti.

Työyhteisöissämme kannustamme innovatiivisuuteen ja uudenlaisten ratkaisujen löytämiseen. Siksi arvostamme yhteisopettajuutta, vahvaa tiimityöskentelyä, kehittävää työotetta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Olemme digitaitoja aktiivisesti kehittävä koulu, jossa hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot korostuvat.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, opetusta tukevaa teknologiaa, mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamista sekä mukavan työyhteisön.

Aleksis Kiven koulussa opiskellaan laadukasta perusopetusta monipuolisesti ja vastuullisesti. Koulun toimintakulttuurissa kiinnitetään huomiota yhteistyöhön, sosiaalisiin taitoihin, arjen hallintaan ja hyviin tapoihin. Perehdytys, tiimin tuki ja oman osaamisen kehityksen tukeminen ovat työyhteisömme keskeisiä arvoja.
Aleksis Kiven koulu on yhtenäiskoulu, joka sijaitsee pääkaupunkiseudun läheisyydessä HSL kulkuyhteyksien varrella ja luonnon välittömässä läheisyydessä. Toimimme toistaiseksi väistötiloissa.

Siuntion kunta kehittää aktiivisesti sivistys- ja hyvinvointipalveluitaan. Siuntioon valmistuu vuonna 2022 moderni sivistys- ja hyvinvointikampus, johon sijoittuvat kunnan suomen- ja ruotsinkielinen esi- ja perusopetuspalveluiden lisäksi kirjasto- ja vapaa-ajan palvelut sekä perhetyön yksikkö. Lähivuosien kehittämistyö valmistaa sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelukokonaisuutta kohti uutta toimintakulttuuria, joka fyysisesti asettuu yhteiseen kampukseen. Pääset rakentamaan uuden koulun toimintakulttuuria alusta lähtien.

Lisätietoa: https://www.siuntio.fi/sivistys-ja-hyvinvointikampus-1
Tule mukaan osaksi uutta tulevaisuuden kouluamme!

Kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen (986/1998, 4§) perusteella opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.
Tehtävässä edellytetään kelpoisuuden lisäksi soveltuvuutta työtehtävään ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tehtävään valitaan työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja hakemuksen perusteella katsoma henkilö.

Virkaan valitun hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen nimityksen vahvistamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Rikosrekisteriote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Pauliina Smolander, puh: 050 3860817, etunimi.sukunimi@siuntio.fi
Haastattelut pidetään elokuun 2021 ensimmäisellä viikolla.

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto, Opetuksen tulosalue, Aleksis Kiven koulu

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava, kaksikielinen kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä osana HSL-aluetta. Uudistuvana kuntana rakennamme parhaillaan uutta sivistys- ja hyvinvointikampusta. Tervetuloa osaksi tiivistä ja dynaamista organisaatiota, jossa kaikki työskentelevät kuntalaisten hyväksi!


Osoite: Puistopolku 4, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb