Kielten opettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Kielten opettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme kielten opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan päätoimisen tuntiopettajan tehtävään 1.8.2019 alkaen Kannuksen toimipaikkaan.

Tehtävään kuuluu yhteisten tutkinnon osien, Viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä eli englannin kielen, Viestintä ja vuorovaikutus toisella kotimaisella kielellä eli ruotsin kielten sekä Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, opetus, ohjaus ja osaamisen arviointi KPEDU:n Kannuksen toimipaikassa.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista kelpoisuutta, alan työkokemusta, koulutusjärjestelmän tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Eduksi katsotaan työkokemus ammatillisessa koulutuksessa, maahanmuuttajaopiskelijoiden ohjauskokemus ja suomi toisena kielenä opettajan kelpoisuus. Lisäksi arvostamme verkkopedagogiikan osaamista, hyvää organisointikykyä ja työelämä- ja verkostoyhteyksiä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan. Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.
Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Läs mer

http://www.kpedu.fi

Lisätietoja antaa
toimialapäällikkö Petri Saari puhelin 040 8085073 tai rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai sposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Adress: Ollikkalankatu 3, 69100 Kannus

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Mer om arbetsgivaren