Skip to main content
test

Haemme kiertävää iltapäiväkerho-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 2.6.2023 asti, tai sopimuksen mukaan.

Haemme innokasta ja osaavaa kiertävää iltapäiväkerho-ohjaajaa. Kiertävä ohjaaja osallistuu iltapäivätoiminnan suunnitteluun ja toiminnan laadun kehittämiseen. Työhön kuuluu iltapäiväkerho-ohjaajien tukemista eri kerhoissa sekä työskentelyä iltapäiväkerhojen resurssiapuna.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto. Tehtävä edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää taitoa, vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Hakijalta toivotaan halua kehittää osaamistaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 142,69 €/ kuukaudessa, KVTES:n mukaan. Työaika 30h/v.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 17.10.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antaa iltapäivätoiminnan koordinaattori Anne Lindholm, anne.ch.lindholm@porvoo.fi , puh. 040 195 2805.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa iltapäivätoiminnan koordinaattori Anne Lindholm, anne.ch.lindholm@porvoo.fi , puh. 040 195 2805.

Lisätietoja

Koulutuspalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb