Skip to main content
test
Kiertävä lastenhoitaja - Siikalatvan kunta

Siikalatvan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana vakinainen kiertävän lastenhoitajan toimi. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 6 luvun § 28 mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävässä tulee valmistautua työskentelemään tarvittaessa vuorotyössä. Hakijoilta edellytämme joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja työyhteisössä. Arvostamme myös taitoasi kohdata lapsi ja perhe sekä ratkaisukeskeistä lähestymistapaa työssä eteen tulevissa asioissa. Työtehtävä edellyttää ajokorttia sekä autoa.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisterinote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä.

Siikalatvan kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.siikalatva.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat
Jaana Fält p 044 5118 336 ja Aini Jarva p. 044 5118 647

Lisätietoja

Siikalatvan kunta

Siikalatvan kunta on vireä kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Sen sijainti on nelostien molemmin puolin. Neljässä kylätaajamassa tarjotaan varhaiskasvatusta lähipalveluna päiväkodeissa ja kahdella kylällä on myös perhepäivähoitoa. Kunnalle on määritelty arvot, jotka ovat yhteen hiileen, oppimisen ilo, hullut ideat ja teot ratkaisee. Ennakkoluulottomasti haluamme kehittää varhaiskasvatusta näiden arvojen mukaisesti.


Osoite: Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila

Rekommenderade jobb