test
Kiertävä lastenhoitaja - Ingå kommun

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kunnan varhaiskasvatus hakee

KIERTÄVÄÄ LASTENHOITAJAA

määräaikaiseen tehtävään 24.1.2022-31.7.2022 (tai sopimuksen mukaan) Degerbyn päiväkotiin.

Inkoon kunnassa varhaiskasvatuksen tehtävänä on tarjota lapsille turvallisia ja lämpimiä ihmissuhteita. Toiminnassamme keskitymme pienryhmätoimintaan, oppimiseen leikin kautta sekä toimintakulttuurin kehittämiseen. Kiertävänä lastenhoitajana työskentelet päiväkodin kaikissa eri yksiköissä ja olet tärkeä osa toimintaa. Pääset tutustumaan päiväkodin kaikkiin lapsiin ja aikuisiin

Haemme innostunutta ja sensitiivistä henkilöä, joka haluaa olla mukana työskentelemässä lasten parhaaksi. Tarjoamme vastuullisen tehtävän mukavassa ja kehityshakuisessa tiimissä. Kunnassamme on vahva usko tulevaisuuteen ja loistavat peruspalvelut ja tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuripassin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (L540/2018) mukaan. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Odotamme yhteydenottoasi, joten lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 28.1.2022 Kuntarekryn kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Marika Gröhn, +358 50 440 4098, etunimi.sukunimi(at)inga.fi

Lisätietoja

Inkoon kunta

Inkoo on 5 400 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Osoite: Degerbyntie 106, 10160 Degerby

Rekommenderade jobb