Skip to main content
test

Porvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee yhtä kiertävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023-31.5.2024. Kiertävän lastenhoitajan kotipesänä toimii Kaarenkylän päiväkoti.

Kiertävä lastenhoitaja toimii vakituisena sijaisena Porvoon kaupungin päiväkodeissa ja työskentelee sovituissa päiväkodeissa tietyllä ennalta sovitulla alueella aina sen mukaan, missä päiväkodissa tarvitaan sijaista.

Kiertävältä lastenhoitajalta edellytetään kykyä toimia erilaisissa toimintaympäristöissä. Tehtävissä työskennellään vaihtelevasti niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa ja omaa osaamista voi kehittää erilaisissa työympäristöissä ja kasvatustiimeissä. Työssä menestyminen vaatii joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Kiertävän lastenhoitajan tulee olla mukautumiskykyinen ja pitää siitä, että päivät ovat erilaisia.

Porvoo on lapsiystävällinen kotikaupunki. Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä.

Pidämme myös hyvää huolta henkilöstön osaamisesta ja työoloista. Koulutuskalenterissamme on tarjolla paljon koulutuksia, joihin henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Porvoon kaupunki tarjoaa henkilökunnalleen koulutuksen lisäksi myös henkilöstöetuja ja vapaa-aika- ja virkistystoimintaa.

Kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaiset. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta.

Työaika on 38,25h / viikko. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2272,15 €/kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2023 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja päiväkodinjohtaja Janita Metsämäki, puh. 040 6203491

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatuspalvelut/paivakodit/kunnalliset-paivakodit/

Tutustu työnantajaan
  • Varhaiskasvatuspalvelut
  • Työpaikka
  • 496198
  • 1.8.2023
  • 2272,15 €/kk
  • 26.1.2023 - 13.2.2023 15:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja päiväkodinjohtaja Janita Metsämäki, puh. 040 6203491

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb