test

Kiertävä sairaanhoitaja, Eteläinen alue ja Suonenjoki

Ansök senast  10.5.2024 12:00

Sairaanhoitaja, tartu liikkuvan ja vaihtelevan työn tilaisuuteen! Vakituinen tehtävä alkaa 20.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Heräsikö kiinnostus? Lue lisää tehtävänkuvasta ja lähetä hakemuksesi meille!

Työsi käytännössä?

Tehtävässäsi toimit kiertävänä sairaanhoitajana Pohjois-Savon hyvinvointialueen vammaisten asumispalveluissa Eteläisellä alueella ja Suonenjoella. Vastaat yksiköiden lääkehoidon kokonaisuudesta, huolehdit lääkehoidon toteutumisen seurannasta ja kirjallisista tehtävistä. Lisäksi toimit asiantuntijana ja tukena yksiköiden arjessa sekä ohjaat ja opastat sairaanhoidollisissa tehtävissä.
Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, tarjoten mahdollisuuden kehittää mielenkiintoista ja palkitsevaa uraa. Tehtävä edellyttää liikkumista eri yksiköiden välillä, joten auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Palkka on kilpailukykyinen, 2850€ kuukaudessa.

Olisitko sinä tuleva työkaverimme?

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa kehittämään vammaisten asumispalveluiden sairaanhoidollista kokonaisuutta yhdessä tiiviin ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Liity joukkoomme ja ole mukana edistämässä laadukasta hoitoa asiakkaillemme!

Tarjoamme sinulle Epassi-edun, työterveyshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa työhyvinvointisi tueksi sekä tietysti kollegiaalisen tuen päivittäiseen työhösi.

Kiinnostuitko?

Lue vielä kelpoisuudesta ja muista tärkeistä huomiosta, sitten voit edetä hakemusen lähettämiseen!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Muuta huomioitavaa:

-Valitun on esitettävä nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista todistus huumausainetestistä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2
momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Ajokortti (B)
-Tehtäviä täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Olemme sydämen asialla.
Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Merja Rahikainen, 044 3899 621, merja.rahikainen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare