Skip to main content
test
Kiertävä varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana vakituista täyttöä varten varhaiskasvatuksen kiertävän erityisopettajan virka 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keuruun kaupungilla on kaksi varhaiskasvatuksen kiertävän erityisopettajan virkaa. Lisäksi varhaiskasvatuksessa on yksi ryhmässä toimiva erityisopettaja. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa on vuosittain 250 - 300 lasta kolmessa kunnallisessa päiväkodissa ja perhepäivähoidossa. Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan virkaan on varhaiskasvatuslain 540/2018 §30 mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus. Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.
Valitun on ennen virkasuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset lähetetään 21.8.2022 klo 24.00 mennessä os. www.kuntarekry.fi tai kirjeitse os. Varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikolla 34. Haastatteluun kutsuttujen on tuotava kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset mukaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen vastaava Ulla Nybacka, p. 0400-429 543, sähköposti ulla.nybacka@keuruu.fi ja varhaiskasvatuksen vastaava Paula Vulli, p. 0400 785 572, sähköposti paula.vulli@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palveluiden käyttäjät. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb