Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Sipoon kunta

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Haemme nyt KAKSIKIELISTÄ KIERTÄVÄÄ VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA Metsärinteen kielikylpypäiväkotiin ja Västerskogin päiväkotiin ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Metsärinteen viihtyisä, luonnon ympäröimä päiväkoti sijaitsee Etelä-Sipoossa Västerskogissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kielikylpypäiväkoti on pieni kaksiosastoinen päiväkoti luonnon helmassa, jossa suomenkielisten lasten hoito ja kasvatus tapahtuvat ruotsin kielellä. Lapset omaksuvat vieraan kielen käytännön kokemusten kautta arkipäivän tilanteissa. Päiväkodissa toimii myös oma esiopetusryhmä.

Västerskogin päiväkoti on kodinomainen ja pieni talo, jossa kaikki tuntevat toisensa. Päiväkodissa on luonnonläheinen viihtyisä ja iso piha, jossa lapsilla on tilaa toteuttaa itseään, liikkua ja leikkiä. Päiväkodissa tehdään paljon metsäretkiä. Erityisyytenä on myös läheinen yhteys ja mahdollisuus kielikylpyyn, jota toteutetaan samassa pihapiirissä olevassa Metsärinteen päiväkodissa.

Kiertävänä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana tehtäviisi kuuluvat sekä Västerskogin suomenkielisen päiväkodin että Metsärinteen kielikylpypäiväkodin ruotsinkieliset sijaisuudet tarpeen mukaan. Lastenhoitajan tehtäviin kuuluvat päiväkotiryhmän erilaiset hoito- ja kasvatustehtävät. Osallistut myös lasten varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle viihtyisän ja vaihtelevan työympäristön, iloiset työkaverit ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Edellytämme hyvää suullista ruotsin ja suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan (2222,43e/kk) ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 22.5.2019 klo 21.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Läs mer

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit

Lisätietoja antaa vs. hallinnollinen päiväkodinjohtaja Maria Blomberg von der Geest maria.blomberg(a)sipoo.fi tai puh 040 194 0138.

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Adress: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Mer om arbetsgivaren