Skip to main content
test
Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vasa stad

Vaasan kaupunki hakee kiertävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Metsäkallion päiväkotiin.

Metsäkallion päiväkoti toimii kahdessa eri rakennuksessa. Ylätalossa on pääsääntöisesti nuorimpien ja alatalossa vanhimpien lasten ryhmät. Ryhmät toimivat pedagogisesti mietityissä pienryhmissä ja välillä koko ryhmänä.

Molempien rakennusten piha-alueet on toteutettu tukemaan pedagogisen toiminnan toteuttamista, leikkiä ja liikuntaa. Meillä on mm. pieni metsä, laakeita ja loivia pulkkamäkiä, katoksia, tasapainoilupaikkoja. Lisäksi hyödynnämme lähialueen liikunta-aluetta, metsiä, Porvarinkadun koulun luistinrataa ja leikkipuistoja.

Kiertävänä lastenhoitajana huolehdit lapsen hyvästä, laadukkaasta ja turvallisesta kasvusta ja kehityksestä yhdessä osaavien tiimiläisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28 mukaan; Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme kokemusta varhaiskasvatuksesta sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteellisuutta, positiivisuutta sekä lasta ja perhettä arvostavaa asennetta.

Tarjoamme toisia arvostavan, reilun ja innostavan työyhteisön, jossa lapsi perheineen on keskiössä. Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin sekä muun muassa e-passin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 6.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. Päiväkodin johtaja Taina Harsunen puh. 0400 915 784

Lisätietoja

Sivistystoimi / Varhaiskasvatus

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb