Kiinteistöinsinööri

Kiinteistöinsinööri työskentelee osana osaavaa ja tiivistä maankäytön suunnittelun yksikköä monialaisessa teknisen toimen työyhteisössä. Maankäytön yksikössä työskentelee viisi kaavoituksen ja maankäytön ammattilaista maankäyttöpäällikön alaisuudessa. Toivomme sinun tuovan työyhteisöömme vahvaa paikkatieto-osaamista. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä luovaa ja kehittämislähtöistä toimintatapaa.

Kiinteistöinsinöörillä on tärkeä rooli kunnan maaomaisuuden hoidossa. Tehtäviin kuuluvat mm. maanhankinta-asiat, kauppakirjojen, vuokrasopimusten ja tonttien hinnoittelun valmistelu, asiakaspalvelu ja osallistuminen tonttimarkkinointiin. Myyvä, positiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon tukee muiden kunta- ja tonttimarkkinointiin osallistuvien työtä sekä kuntastrategian toteutumista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

maankäyttöpäällikkö Piia Tuokko, p. 03 680 1990, piia.tuokko@janakkala.fi
yleiskaavasuunnittelija Sanna Anttila, p. 03 680 1335

Janakkalan kunta, maankäyttö
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo Helsinki–Tampere moottoritie ja päärata pendelöijiä kuljettaen, mutta myös Vanajaveteen yhtyvä Hiidenjoki retkeilijöitä liikuttaen. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa ja nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalillekin.

Noin 1000 henkilöä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Kunta tarjoaa henkilökunnalleen myös hyvät mahdollisuudet liikuntaharrastuksille.