Skip to main content
test
Kiinteistöinsinööri - Vasa stad

Vaasan kaupunki hakee palvelukseensa kiinteistöinsinööriä kiinteistötoimen tulosalueelle. Tulosalue vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, paikkatiedoista, kiinteistö- ja mittaustehtävistä sekä asuntoasioista. Kiinteistötoimen palveluksessa on noin 30 henkilöä.

Kiinteistöinsinööri toimii 12 työntekijän kiinteistö- ja mittauspalveluyksikön esimiehenä ja vastaa yksikön toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtävänä on lisäksi kiinteistönmuodostukseen ja kiinteistörekisterinpitoon liittyvät asiantuntija- ja kehitystehtävät. Tehtävät käsittävät mm. kiinteistötoimituksia, kiinteistörekisterinpitäjän päätöksiä, tonttijakoja, kiinteistöverotietojen hallintaa sekä kaupungin edustamien yleisten alueiden haltuunotoissa ja lunastuksissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun maankäyttötieteiden laitoksessa (ent. Teknillisen korkeakoulun maanmittausosasto) suoritettu diplomi-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme kokemusta kiinteistönmuodostuksesta ja -rekisterinpitoon liittyvistä tehtävistä.

Arvostamme esihenkilökokemusta, kokemusta pohjakartan tuotantomenetelmistä, paikkatieto- sekä maankäyttöalan osaamista, neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ja kehittyä maanmittausalan tehtävissä sekä hyvän työyhteisön kehittyvässä kaupungissa.
Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Tehtäväkohtainen palkka on n. 4500-4700 €/kk.
Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Aikaisemmassa haussa 5.9-2.10.2023 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupungingeodeetti Petur Eklund, puh. 040 164 6930
petur.eklund(at)vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki / Kiinteistötoimi

Kun kävelet kadulla, avaat vesihanan tai hengität puhdasta ilmaa, käytät kaupunkiympäristö toimialan tarjoamia palveluita ja hyödynnät valvomaamme ympäristöä. Osaajamme huolehtivat Vaasan teknisestä rakenteesta ja teknisistä palveluista. Palvelemme muun muassa kiinteistö-, mittaus-, kaavoitus-, katu- ja viheralueasioissa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb