Skip to main content
test
Kiinteistömanageri (2), toimi, tilapalvelut - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle haetaan kahta (2) kiinteistömanageria teknisten palveluiden palvelualueelle tilapalvelujen vastuualueelle toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Kiinteistömanagerien tehtävät ovat koko hyvinvointialuetta koskevia ja niiden tarkempi alueellinen vastuu määräytyy tarkemmin tehtävän täytön yhteydessä ja henkilöiden osaamisen perusteella.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen vuokraukseen ja hallintaan siirtyvät 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueella sijaitsevat kuntien omistamat ja kuntien vuokraamat sote- ja pelastuslaitosten tilat, joita on arviolta noin 500 000 htm2. Tämän lisäksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallintaan siirtyvät nykyiset Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistamat ja vuokraamat tilat, joita on yhteensä 300 000 htm2. Tekniset palvelut vastaa koko hallinnoitavasta kiinteistökannasta, omistettujen tilojen ylläpidosta sekä korjaus- ja uudisrakentamisesta (ml. OYS 2030 Uusi sairaala) ja lääkintätekniikasta.

Tekniset palvelut -palvelualue muodostuu neljästä vastuualueesta; tilapalvelut, ylläpitopalvelut, rakennuttamispalvelut sekä lääkintätekniset palvelut. Henkilöstöä teknisissä palveluissa on ensi vuoden alusta alkaen noin 160 henkilöä.

Kiinteistömanagerien tehtäviä ovat mm.
- vuokrakohteiden käyttäjävuoropuhelu käyttäjäyksiköiden ja vuokranantajien kanssa
- vuokralaiselle kuuluvien kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden koordinointi
- hyvinvointialueen edustaminen vuokrakohteisiin liittyvissä erilaisissa kiinteistöihin ja niiden palveluihin liittyvissä asioissa ja hankkeissa
- erilaisten tilajärjestelyiden koordinointi ja toteuttaminen
- toiminnan taloudesta huolehtiminen yhteistyössä käyttäjien ja talouspalveluiden kanssa
- lisäksi tehtävä voi sisältää erikseen määriteltyjä tehtäviä tai projekteja hakijan erityisosaamisen mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinteistö- ja tilahallinnan monipuolista osaamista. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista esitys- ja viestintätaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sote- tai kunta-alan tuntemusta. Tehtävien hoito edellyttää vuokrakohteissa käyntejä ja auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena kiinteistömanagerien tehtäviin on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva aikaisempi opistotutkinto sekä riittävä kokemus vastuualueen toimialalta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa hakemuksen yhteydessä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteessa enintään 6 kk koeaikaa. Täytämme tehtävät mahdollisimman pian.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat tilapalvelupäällikkö Arto Haverinen, arto.haverinen@ppshp.fi, p. 050 430 8029 ja vt. tekninen johtaja Ollipekka Huotari, ollipekka.huotari@ppshp.fi, p. 050 322 7287.
Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb