Kiinteistömanagerin tehtävä - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin konsernipalveluihin on koottu koko konsernia ja organisaatiota palvelevat, toisiaan tukevat tukitoiminnot. Konsernipalveluihin kuuluva Infrapalvelut-vastuualue vastaa sairaanhoitopiirin tilojen kunnossapidosta, tilahallinnasta, lääkintätekniikasta sekä korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta. Yksikön tavoitteena on tukea sairaanhoitopiirin yksiköiden toimintaa ja tarjota sen sairaaloiden käyttäjille terveellinen ja turvallinen toimintaympäristö. Infrapalvelut-vastuualueen alla toimivat ylläpidon, lääkintätekniikan sekä rakennuttamispalveluiden vastuuyksiköt sekä tilapalveluita tuottava yhteiset vastuuyksikkö.

Infrapalvelut vastaa oman toimintansa lisäksi myös vuoden 2023 alusta aloittavan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen käynnistämiseen liittyvistä kiinteistö- ja irtaimistoasioiden selvittämisestä ja vuokrasopimusten valmistelusta tiiviissä yhteistyössä maakunnan 30 kunnan kanssa.

Haemme hyvinvointialueen käynnistämisen valmisteluun, 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen kiinteistömanageria, jonka keskeisenä tehtävänä on toimia selvitys- ja valmistelutehtävissä infrapalvelujen johtajan apuna. Kiinteistömanageri vastaa projektihallinnasta, asioiden koordinoinnista ja raportoinnista. Lisäksi tehtäväkuvaan voi sisältyä sairaanhoitopiirin tilahallintaan tai erillisprojekteihin liittyviä tehtäviä, jotka voidaan räätälöidä hakijan osaamisen perusteella.

Tehtävä sisältää mm.
- palveluverkon kiinteistö- ja toimitilatietojen keräämisen koordinointia ja analysointia
- osallistumista hyvinvointialueelle siirtyvien toimitiloja koskevien sopimusten, oikeuksien ja velvollisuuksien sekä irtaimen ja kiinteän omaisuuden selvittämiseen
- osallistumista laadittavien uusien ja siirtyvien sopimusten laadintaan sekä hyvinvointialueen investointisuunnitelman laadintaan
- tutustumista hyvinvointialueen tuleviin vuokrattaviin kiinteistöihin
- selvitystyön raportointivastuun sekä selvitys- ja valmistelutyön projektinhallintatehtävät.

Arvostamme ammatillista osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kunta-alan tuntemusta. Tehtävien hoito edellyttää auton käyttöä.

Tehtävään ei ole vahvistettu kelpoisuusvaatimusta. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tekninen tai kaupallinen opistotasoinen tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinteistöalan työkokemusta, neuvottelu- ja vuokrasopimusosaamista, projektinhallintataitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista esitys- ja viestintätaitoa.

Viran palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomuksensa hakemuksen yhteydessä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa infrapalvelujen johtaja Ollipekka Huotari, p. 050 322 7287. Sähköposti: ollipekka.huotari(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Infrapalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Rekommenderade jobb