Kiinteistönhoidon esimies

Oletko kiinteistönhoidon ja ylläpidon ammattilainen ja koet paloa työskennellä esimiestehtävissä alalla?

Haemme nyt Sipoon kunnan Toimitilat-yksikköömme

KIINTEISTÖNHOIDON ESIMIESTÄ

vakinaiseen toimeen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistönhoidon esimiehenä vastaat yhdessä teknisen isännöitsijän kanssa Sipoon kunnan kiinteistöjen hoidosta ja huollosta. Työtehtävät painottuvat pääasiassa operatiiviseen toimintaan kiinteistöissämme.
Keskeisimpiä tehtäviä ovat kiinteistönhoitoryhmän esimiestyöt, kiinteistönhoitotyön seuranta ja laadunvalvonta. Seuraat kohteissa kiinteistö- ja työturvallisuusasioita sekä viranomaisten edellyttämien vaatimusten toteutumista. Päivittäistyötä tehdään tiiviisti yhteistyössä muiden kunnan organisaatioiden kanssa. Olet mukana kaikissa kiinteistöhuoltoon liittyvissä kehittämisprojekteissa. Työhön kuuluu myös tarvittavat ostopalveluiden hankinnat ja yhteistyö palveluntuottajien kanssa. Osallistut halutessasi kunnan tekniseen päivystykseen kiinteistönhoitajien kanssa.

Hakijalta toivomme hyviä tietoteknisiä taitoja sekä nykyaikaisten ylläpito- ja automaatiojärjestelmien ja niihin liittyvien ohjelmien hallintaa. Sinulle ovat tuttuja sekä uudet, että vanhemmat talotekniikan järjestelmät. Olet motivoitunut, kehitysmyönteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kohteet sijaitsevat laajalla alueella, joten ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva teknisen alan ammattitutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä useiden vuosien kokemus kiinteistöjen teknisestä ylläpidosta ja esimieskokemusta vähintään kaksi vuotta. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Työskentelykieli on suomi, työnantaja tukee ruotsin kielen oppimista myös työajalla.

Kun tulet meille töihin, saat monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työympäristössä, nykyaikaiset työvälineet, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä näköalapaikan kasvavan kunnan palveluiden kehittämiseen.
Palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on toimen vastaanotettuaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 25.1.2021 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta Kuntarekryn hakijaprofiililla (https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/sipoon-kunta/ )
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/
https://www.sipoo.fi/palvelu/tietoa-toimitilat-yksikosta/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa tekninen isännöitsijä Ossi Hartikainen, puh. 040 191 6035, ossi.hartikainen(at)sipoo.fi

Tekniikka ja ympäristö, Toimitilat
Osoite: Martinkyläntie 94, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare