Kiinteistönhoitaja - Lappträsk kommun

Lapinjärven kunnan teknisessä toimessa on haettavana 20.6.2019 klo 12 mennessä kiinteistönhoitajan toimi. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä jämäkkää asennetta työn tekoon. Työtehtäviin kuuluu kiinteistöjen monipuoliset ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät. Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, työaika on pääasiassa klo 7-15:30 välillä. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Työ sisältää työskentelyä vesilaitoksella (vedenottamot ja jätevedenpuhdistamot).

Kelpoisuusehtona toimeen on vähintään kiinteistönhoitajan perustutkinto tai vastaava soveltuva tutkinto tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten tarvitset vähintään B-ajokortin. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys tehtävän hoitamiseksi.

Toimen palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko. Tehtävän kokonaispalkka on n. 2000 €/kk. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kirjeitse osoitteella Lapinjärven kunta, tekninen toimi, Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi. Kuoreen merkintä "Kiinteistönhoitaja".

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Työpaikkahaastattelut pidetään juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.lapinjarvi.fi/

Tekninen työnjohtaja Aki Kantele, puh.: 0447208658, aki.kantele@lapinjarvi.fi, tekninen johtaja Maria Luoma-aho, puh: 0447208652, maria.luoma-aho@lapinjarvi.fi

Lapinjärven kunta, Tekninentoimi
Osoite: Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi

Lapinjärvi on kaksikielinen, ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Loviisasta, Kouvolasta, Lahdesta ja Porvoosta.

Tutustu työnantajaan