Kiinteistönhoitaja - Tervolan kunta

Kiinteistönhoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi kokoaikaisen

KIINTEISTÖNHOITAJAN TOIMEN

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluvat kiinteistönhuollon (rakennukset ja yleiset alueet) yleiset tehtävät, kiinteistönhuollon varallaoloon osallistuminen sekä kaukolämpölaitoksen hoitajan tehtävät. Tervolan kaukolämpölaitoksella on 2,5 MW biolämpökattila sekä 1,5 MW ja 700 kW öljykattilat. Kattiloiden suurin sallittu käyttöpaine on 10 bar.

Toimeen valittavalta edellytetään kiinteistönhoitajan koulutusta tai alan vahvaa työkokemusta. Eduksi katsotaan pätevyys ko. lämpölaitoksen käytön valvojan tehtäviin (painelaitelaki 72 §) tai valmius kouluttautua em. tehtävään. Eduksi luetaan myös kokemus kiinteistönhoidon tietojärjestelmistä, säteilylähteen vastaavan johtajan pätevyys sekä LVIA- tai sähköalan koulutus/kokemus. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimi täytetään toistaiseksi ja sen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy TTES:n mukaan.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemus tulee jättää 6.6.2019 klo 13.00 mennessä. Hakemukset toivotaan jätettävän ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 230831). Postitse toimitettaviin hakemuksiin tulee liittää vain nimikirjanote/ansioluettelo niistä koulutuksista ja työkokemuksista, jotka hakija haluaa huomioitavan tointa täytettäessä. Todistukset koulutuksesta ja työkokemuksesta pyydetään tarvittaessa erikseen. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Tervolan kunta, Tekninen lautakunta, Keskustie 81, 95300 TERVOLA.

Läs mer

http://www.tervola.fi

Lisätietoja antaa vt. tekninen johtaja Tiina Havela puh 0400 466 705 tai tiina.havela@tervola.fi.

Tekninen osasto
Adress: Tervola

Tervola on kunta Kemijoen varressa. Tervolan vahvuuksiin kuuluvat mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kunnan toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää kolmen kaupungin keskipisteessä.

Mer om arbetsgivaren