Kiinteistönhoitaja - Kangasalan kunta

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitajan työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, kiinteistöjen ylläpidon palveluyksikköön.

Kiinteistöhoitajan tehtävään kuuluvat kaupungin omistamien kiinteistöjen kiinteistönhoitotyöt ja sähköisessä huoltokirjassa aikataulutetut työt.

Kiinteistöhoitajan kelpoisuusvaatimus on kiinteistönhoitoalan ammatillinen koulutus tai kokemusta tehtäväalueelta. Edellytämme talotekniikkajärjestelmien tuntemusta, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kiinteistöjen huoltotyönjohtaja Arto Viitanen p. 050 469 9720, (lomalla 22.7. - 18.8.2019) tai kiinteistöinsinööri Olli Rissanen p. 044 486 0419, (lomalla 8.7. - 28.7.2019), etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tutustu työnantajaan