Kiinteistönhoitaja

Porvoon tilapalvelut on Porvoon kaupungin liikelaitos, jonka tehtävä on huolehtia ateria- kiinteistöhoito- ja puhtauspalveluista Porvoon kaupungin toimintayksiköissä. Tilapalvelut työllistävät n. 300 kiinteistö- ja siivouspalvelun sekä ateriapalvelun ammattilaista.

Liikelaitos Porvoon tilapalvelun toimitilapalvelu- yksikkö hakee vakituista kiinteistönhoitajaa kiinteistönhoitajan työtehtäviin:
1 kpl kiinteistönhoitaja 1.12.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan
2 kpl kiinteistönhoitajaa 11.1.2021 lähtien

Työ käsittää koulujen, päiväkotien tai virastojen kiinteistönhoidolliset työtehtävät, kuten ulkoalueiden puhtaanapito- ja hoito, kiinteistön pienkorjaukset ja LVI-järjestelmien ylläpito- ja huoltotehtävät sekä käyttäjäpalvelujen hoitaminen.

Odotamme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä otetta kiinteistönhoitajan työhön. Työhön vaaditaan kiinteistönhoitajan perus- tai ammattitutkinto sekä työkokemus tai muu soveltuva alan koulutus ja työkokemus, lisäksi hyvä talotekniikan osaaminen ja hallinta. Molempien kotimaisten kielten taito katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön työtehtävien hoitamiseksi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus TS mukaan; tehtäväkohtainen palkka 2122,76 €/kk. Työaika 38 h 15 min/ viikko.

Lähetä hakemuksesi 21.10.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta. Kutsumme valitsemamme henkilöt työhaastatteluun 21.10.2020 alkaen.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marianne Seppänen, puh. 040 752 7221

Liikelaitos Porvoon tilapalvelut
Osoite: Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats