Kiinteistönhoitaja

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus hakee

KIINTEISTÖNHOITAJIA

Kiinteistönhoitajan toimi (3 kpl) on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2021 alkaen. Kiinteistönhoitaja toimii kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä kiinteistötyönjohtajan alaisuudessa Rovaniemen kaupungin alueella. Kelpoisuusehtona on kiinteistöhoitoalan perustutkinto, kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai laaja-alainen kokemus sekä riittävä työtodistuksin osoitettu työkokemus kiinteistönhoitoalalta. Koneenkuljettajan ammattitaito katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta ja motivaatiota annettuihin työtehtäviin sekä valmiutta muihin erikseen määrättäviin työtehtäviin.

Tarjoamme vaihtuvan ja monipuolisen työympäristön, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä kiinteistöhoitoalan ammattilaiseksi.

Pyydämme jättämään hakemukset Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun torstaihin 3.12.2020 klo 23.59 mennessä osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, hakemuksen voi toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Tilapalvelukeskus, Jämytie 33, 96910 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 3.12.2020 klo 23.59. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemukseen tulee liittää erittely työkokemuksesta.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinteistötyönjohtaja Timo Alanne tai kiinteistöpäällikkö Pauli Jokkala (etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi)

Rovaniemen kaupunki, Tilapalvelukeskus
Osoite: Jämytie 33, 96910 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus vastaa suurelta osin kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevasta tilaomaisuudesta. Tilapalvelukeskuksen tehtävänä on tarjota kaupungin eri toimintoja varten tuottavasti ja tehokkaasti toimitiloja rakennuttamalla, ylläpitämällä ja vuokraamalla sekä kehittämällä rakennusomaisuuttaan. Tilapalvelukeskuksen palveluksessa on 60 rakennuttamisen, kiinteistökehityksen, kunnossapidon, kiinteistönhuollon ja taloushallinnon ammattilaista. Tilapalvelukeskuksen tase on n. 80 milj. euroa, liikevaihto n. 32 milj. euroa ja hallinnassa olevia tiloja on n. 180 000 m2.