Kiinteistönhoitaja

Haemme Pieksämäen kaupungin tilapalvelun yksikköön

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Kelpoisuusehtona on soveltuva perustutkinto (esim. sähkö, lvi, kiinteistönhoitaja) ja/ (tai) kokemusta em. alojen tehtävistä. Tehtävä edellyttää vähintään 3 vuoden työkokemusta em. aloilta. Odotamme myös hyvää yhteistyökykyä, myönteistä asiakaspalveluasennetta, halua itsensä kehittämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi luetaan kiinteistöautomaatiolaitteiden ja valvomo-ohjelmistojen käyttökokemus. Ajokortti on tehtävien hoitamisen kannalta välttämätön.

Tilapalvelut hoitaa mm. koulujen, päiväkotien, vanhusten palvelukotien, terveyskeskuksen, teollisuus- ja liiketilojen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä sekä rakennusautomaatiotehtävät.
Kiinteistöhoitajana tehtäviisi kuuluu rakennusten kokonaisvaltainen kiinteistönhoito ja ennakoiva huolto.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työhönsopivuuslausunto terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 13.12.2020 klo 12.00 mennessä sähköisenä Kuntarekry.fi-palvelun kautta, johon pääsee kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelu/avoimet-tyopaikat

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Jukka Salovainio tilapalvelupäällikkö, p. 044 368 6700
Jari Karjalainen kiinteistötyönjohtaja, p. 044 368 6702

Tekninen toimi
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Tule elämäsi asemapaikalle! Pieksämäki on noin 18 000 asukkaan kaupunki keskellä Savoa ja on tunnettu mm. rautateistä, vireästä yritystoiminnasta, monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta ja puhtaasta luonnonympäristöstä. Pieksämäellä on kattavat ja monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.