Kiinteistönhoitaja

Työtehtävinä ovat Kiinteistö Oy Ahmahakan kiinteistönhoidon tehtävät, Hyrynsalmen kuntakonsernin kiinteistönhoidon tehtävät, Vesi-Mega Oy:n varallaoloon liittyvät tehtävät, sekä mahdolliset muut Hyrynsalmen kuntakonserniin kuuluvat tehtävät.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus. Kokemus vastaavista tehtävistä ja erilaisten työkoneiden käytöstä katsotaan eduksi.
Tehtävään valitulta edellytetään B-ajokortti, (henkilöauto)

Arvostamme työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi teknistä näkemystä, oma-aloitteisuutta, joutavuutta sekä vastuullista suhtautumista työhön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön (TS) virka-työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Koeaika 4 kk.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi - palvelun kautta. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Kiinteistö Oy Ahmahaka, Laskutie 1 A, 89400 Hyrynsalmi ja kuoreen merkintä "Kiinteistönhoitaja, Kiinteistö Oy Ahmahaka"

Hakemukset on jätettävä 3.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.hyrynsalmi.fi/

Tutustu työnantajaan

Kiinteistö Oy Ahmahaka toimitusjohtaja Pekka Oikarinen puh. 044-7104 401, pekka.oikarinen@hyrynsalmi.fi

Hyrynsalmen kunta, Kiinteistö Oy Ahmahaka
Osoite: Laskutie 1 A, 89400 Hyrynsalmi

Hyrynsalmen kuntakeskus on kompakti kokonaisuus Kainuun maakunnassa valtatie 5:n varrella. Laaja, mutta väestöltään pieni (2300 as.) maaseutumainen kunta tarjoaa asukkailleen päivittäispalveluiden lisäksi erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä ympäri vuoden. Hyrynsalmi on tunnettu omaleimaisista tapahtumista ja matkailusta. Vuosittain Hyrynsalmella järjestetään mm. suopotkupallon ja umpihankifutiksen MM-kisat. Hyväntuuliset kuntalaiset ja kattavat palvelut ovat keskisttyneet keskustaajamaan ja kiireettömät mökkiläiset sekä monipuoliset matkailupalvelut Ukkohallan matkailukeskuksen ympäristöön. Hyrynsalmen kunta työllistää noin 90 henkilöä ja on Kainuun sote:n kanssa kunnan suurin työnantaja. Kunnan elinvoimaa tukevat myös matkailun lisäksi metsätalous, liikenne sekä biotalous. Hyrynsalmi on myös Suomen eteläisin poronhoitokunta. Motivoitunut ja osaava henkilöstö on kuntamme tärkein voimavara, rento ja idearikas työyhteisö jokaisen päivän perusta. Työssä jaksamista tuetaan ePassilla ja järjestämällä virkistyspäiviä. Ystävällinen ja kannustava työyhteisö odottaa juuri sinua.