Skip to main content
test
Kiinteistönhoitaja, 4 henkilöä - Rauman kaupunki

Vuonna 2024 valmistuvaan Karin kampukseen kuuluvat uimahalli, Hj. Nortamon peruskoulu, musiikkiopisto, liikuntahalli, nuorison kokoontumistila, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja teatterikoulut.

Kiinteistönhoitajat vastaavat Karin kampuksen koko kiinteistön, mukaan lukien uimahallin sekä liikuntahallin huolto- ja korjaustöistä. Uimahallissa kiinteistönhoitajat vastaavat työvuoronsa aikana uimahallin vesikäsittelyprosessin valvonnasta ja kunnossapidosta. Monipuolinen työtehtävä alan uusimman tekniikan parissa edellyttää halua oppia uusia asioita, hyvää teknistä osaamista sekä huolellisuutta. Tehtävässä menestyminen vaatii myös oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoa.

Toimeen sisältyvät asiakaspalvelutehtävät edellyttävät erinomaisia ihmissuhdetaitoja sekä palvelualttiutta.
Tehtävä pitää sisällään vuoro- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehtona on toisen asteen oppilaitoksessa suoritettu soveltuva tutkinto ja kokemusta alan tehtävistä.
Eduksi katsotaan kokemus kiinteistöteknisistä, taloteknisistä tai vesikäsittelyalan töistä.

Hakemuksen jättäminen: Sähköisesti järjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi/rauma)

Lisätietoja

http://kuntarekry.fi/rauma

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat liikuntapaikkapäällikkö Tommi Cederberg, puh. 040 833 0834 tai kunnossapitopäällikkö Reijo Ringbom, puh. 044 793 4645.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, tilapalvelut, liikuntapaikkatoimi

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb