Skip to main content
test
Kiinteistönhoitaja - Sauvon kunta

Sauvon kunta hakee

KAHTA KIINTEISTÖNHOITAJAA

ylläpitämään kunnan kiinteistöjä (koulukeskus, palvelukeskus, kirjasto, päiväkoti ym.) sekä kunnan ulkoalueita ja infraa.

Voit olla kiinteistöalan konkari tai juuri valmistunut, tärkeintä on, että olet valmis tarttumaan nopeasti toimeen ja opettelemaan uusia asioita. Sinulla on työkokemuksen ja opintojen kautta hankittu ammattitaito ja riittävästi työkokemusta kiinteistöjen hoidosta. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä oma-aloitteisuuteen ja itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme LVI- ja sähköalan koulutusta / osaamista sekä tietoteknistä osaamista. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta vesihuollon laitoksista ja niiden LVI-tekniikasta. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus määräytyy kunta-alan teknisten sopimuksen mukaan.

Työsuhteet ovat vakinaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhteissa noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön TS-sopimusta. Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täytössä on TES:n mukainen koeaika.

Hakemukset mahdollisine palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 19.8. klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen asiointiin, voit lähettää hakemuksesi osoitteella:

Sauvon kunta / Tekninen toimi
Mika Lasaroff
Sähkömiehentie 4 A
21570 Sauvo
tai sähköpostitse: mika.lasaroff@sauvo.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen toimen työnjohtaja Mika Lasaroff puh. 02 474 4155.

Lisätietoja

Sauvon kunta

Sauvo on n. 3000 ihmisen kunta lähellä Turkua ja Saloa, noin puolen tunnin matkan päässä kummastakin. Tarjoamme mukavan työyhteisön lähellä kuntalaisia. www.sauvo.fi


Osoite: Vahtistentie 5, 21570 Sauvo

Rekommenderade jobb