Skip to main content
test

Rautjärven kunnan, elinympäristöpalveluiden tukipalveluyksikkö hakee
kahta (2) KIINTEISTÖNHOITAJAA.
Toimet ovat kokoaikaisia ja ne täytetään vakituisesti 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluvat Rautjärven kuntakonsernin kiinteistöjen kunnossapito, ylläpito ja kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät ja kiinteistöjen teknisten varusteiden ja laitteiden ylläpidon ja huollon seuranta.

Kiinteistönhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alan ammattitutkinto sekä kokemus kiinteistönhoidosta. Työtehtävien hoitamisessa käytetään sähköisiä kiinteistönhuollon järjestelmiä, joten hakijalta vaaditaan riittäviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme hyvää taloteknisten järjestelmien tuntemusta, tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.
Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä päiväkoti- ja kouluympäristössä sekä vesihuollon järjestelmien tuntemus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti, ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu olla osa Rautjärven kunnan teknistä päivystystyöryhmää. Päivystystyöhön kuuluu varallaolovalmius normaalin työajan ulkopuolella. Päivystystyövuorossa vastataan teknisten järjestelmien, kiinteistöautomaation ja vesihuollon automaattihälytyksien sekä päivystyspuhelimeen tuleviin muihin päivystystehtäviin. Tehtävästä maksetaan erillinen korvaus.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vk sekä 6 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen palkatun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteessa aloittamista.

Lisätietoja

http://www.rautjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Tekninen johtaja, Juho Jylhä p. 0400 654 897, juho.jylha@rautjarvi.fi tai
Tukipalvelupäällikkö Hanne Pulkkinen p 040 181 4027, hanne.pulkkinen@rautjarvi.fi

Lisätietoja

Rautjärven kunta, Tekninen keskus, Tekninen toimi

Rautjärvi on padot murtava koti- ja kutupaikka. Rautjärven kunta sijaitsee Suomen kaakkoiskulmalla Etelä-Karjalassa. Rautjärvi kuuluu Imatran seutukuntaan. Naapurikuntia ovat Parikkala ja Ruokolahti. Myös Imatran, Lappeenrannan ja Savonlinnan kaupungit ovat kaikki 80 km säteellä Rautjärveltä.

Rautjärvellä on reilut 3100 asukasta ja täällä voi nauttia alueen ainutlaatuisista luontokohteista ja monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista.

Työnantaja kannustaa työntekijöitään pitämään huolta hyvinvoinnistaan mm. ePassin palveluja sisältäen polkupyöräedun. Työterveyshuollosta vastaa Pihlajalinna. Tutustu meihin ja mahdollisuuksiin kotisivuillamme!


Osoite: Simpeleentie 12, 56800 Simpele

Rekommenderade jobb