Kiinteistönhoitaja, kesätyö,  Espoon keskus

Tilapalvelut-liikelaitoksen kiinteistönhoidon palvelualue hakee kesätyöntekijöitä aikavälille 31.5.-31.8.2021. Työskentelyalueena on Espoo keskus ja kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti kouluja ja päiväkoteja.

Tehtäviisi kuuluu nurmikon leikkaus ajettavalla että työnnettävällä koneella, ulkoalueiden puhtaanapito ja kiinteistönhoitajan avustaminen.

Työsuhteen kesto sovitaan erikseen.

Haastattelut tehdään viikoilla 12-13. Valintapäätökset viikolla 14.

Otamme itse yhteyttä hakijoihin.

Kesätyöntekijän tulee olla vähintään 15-vuotias ja sinulla on mielellään käytössäsi kulkuneuvo esim. mopo ja sen kuljettamiseen oikeuttava ajokortti

Tehtävässä edellytetään reipasta asennetta, olet ahkera ja oma-aloitteinen. Olet innostunut tekemään osan kesästä töitä ja saamaan kokemusta työelämästä.

Arvostamme T tai B luokan ajokorttia joka oikeuttaa ajettavan leikkurin käyttöön.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos, Palvelutuotanto
  • TyöpaikkaMääräaikainenKesätyö
  • ESPOO-04-30-21
  • 31.5.2021 - 31.8.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka 1026€-1426€/kk
  • 8.2.2021 - 19.3.2021 15:45
  • KiinteistönhoitoTekninen alaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa: palveluesimies Juha Partanen p. 0503032238 ja aluepäällikkö Sirpa Havu p.05067307

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos, Palvelutuotanto
Osoite: Virastopiha 2 C, 02770 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare