Kiinteistöpäällikkö (2) - Tammerfors stad

Kiinteistöpäällikkö (2)

ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUE/TILAOMAISUUDEN HALLINTA
Tilaomaisuuden hallinta on osa Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmää. Yksikön päätehtävä on hallinnoida ja kehittää pitkäjänteisesti tilaomaisuutta kaupungin palveluverkon tarpeisiin, huolehtia tiloihin liittyvistä vuokrausjärjestelyistä ja sopimuksista sekä tarpeettoman tilaomaisuuden realisoinnista tai purkamisesta. Lisäksi yksikkö valmistelee uudisrakennus- ja perusparannusinvestointeihin liittyvät investointisopimukset hyvinvointipalveluiden talonrakennushankkeiden hankesuunnitelman yhteydessä. Yksikkö huolehtii torivalvonnasta sekä Kauppahallin toiminnan järjestämisestä sekä kaupunkitilan tapahtuma- ja myyntikäyttöön tarvittavien maanomistajan lupien valmistelusta sekä tähän liittyvän asiakaspalvelun kehittämisestä.
Haemme kahta (2) kiinteistöpäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen.
Kiinteistöpäällikön tehtävänä on hoitaa kaupungin nimettyjä asiakkuuksia kokonaisvastuullisesti. Kiinteistöpäällikkö huolehtii itsenäisesti vastuualueensa kohteiden tila- ja vuokrausjärjestelyt. Hän käy itsenäisesti tarvittavat vuokrasopimusneuvottelut sekä valmistelee niihin liittyvät sopimukset ja päätökset. Kiinteistöpäällikkö osallistuu oman vastuualueensa erikseen määriteltyjen kiinteistöjen myynteihin ja kaupunkikonsernin ulkopuolelle vuokraukseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
Eduksi katsotaan kokemus asiakkuudenhallinnasta, tilahallinnasta, tilojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta, kiinteistöjen myynnistä ja tilajärjestelyistä, LKV- ja LVV -tutkinto.
Lisätietoja antaa tilapäällikkö Niko Suoniemi 7.8. klo 14-16, 13.8. klo 14-16 puh. 0408062794.
Hakuaika päättyy 15.8.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue/Tilaomaisuuden hallinta
  • Työpaikka
  • tre-1-285-19
  • 9.7.2019 - 15.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

tilapäällikkö Niko Suoniemi 7.8. klo 14-16, 13.8. klo 14-16 puh. 0408062794.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue/Tilaomaisuuden hallinta
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan