Kiinteistöpäällikkö - Orimattilan kaupunki

Kiinteistöpäällikkö

Orimattilan kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi vakinaisen

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN viran

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kaupungin toimitilojen kunnossapidosta ja kiinteistönhoidosta. Hoidettavia tiloja on yhteensä 44 kpl ja 74 000 hum2. Lisäksi vastaat kiinteistöpäivystyksen toiminnasta ja uimahallin kiinteistö- ja vedenkäsittelystä. Toimit myös kiinteistönhoidon ja kunnossapidossa esimiehenä, kehität kaupungin toimitilakiinteistöjen energianhankintaa ja energiataloudellisuutta ja toimit kaupungin talotekniikan asiantuntijana.

Arvostamme alan lainsäädännön tuntemusta. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista ja vastuullista kokonaisnäkemystä kiinteistöjen kunnossapidosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on talotekniikan insinööri ja riittävä työkokemus alalta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti. Hakijalla on mahdollisuus esittää hakemuksen yhteydessä palkkatoiveensa.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa aikaisemmin hakeneet huomioidaan ilman eri hakemista.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytoinnissa avustaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, jossa lisätietoja antaa dipl.ins. Harri Vaittinen p. 040 5288 084. Kaupungilla lisätietoja antaa toimitilajohtaja Jussi Törrönen, p. 044 781 3617, jussi.torronen(at)orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, Elinvoima ja teknisten palveluiden toimiala
Osoite: Erkontie 9, 16300 Orimattila

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 100 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.