Skip to main content
test
Kiinteistöpäällikkö / Tilaomaisuuden hallinta - Tampereen kaupunki

Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tehtäviämme ovat Tampereen kaupungin maa- ja asuntopolitiikan valmistelu ja toteutus, palvelutilaverkkojen suunnittelu yhteistyössä tiloissa toimivien palveluryhmien ja yksiköiden kanssa sekä kaupungin tilaomaisuuden hallinta ja kehittäminen. Palveluryhmämme toteuttaa osaltaan kaupungin väestönkasvun, asuinrakentamisen ja elinkeinoelämän sijoittumisen edellytyksiä sekä edistää asuntotuotannon kilpailun syntymistä ja asumisen kohtuuhintaisuutta.

Haemme kiinteistöpäällikköä vakituiseen toimeen tilaomaisuuden hallintaan. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Tilaomaisuuden hallinta tarjoaa asiakkailleen muun muassa tilajärjestelyihin ja muuttoihin tarvittavaa resurssia. Kiinteistöpäällikön tehtävänä on hoitaa nimettyjä asiakkuuksia ja tehtäviä kokonaisvastuullisesti. Kiinteistöpäällikkö huolehtii itsenäisesti vastuualueensa kohteiden tila-, investointi- ja vuokrausjärjestelyt. Hän käy itsenäisesti tarvittavat neuvottelut sekä valmistelee niihin liittyvät sopimukset ja päätökset. Kiinteistöpäällikkö osallistuu oman vastuualueensa erikseen määriteltyjen kiinteistöjen myynteihin, vuokraukseen ja kehityshankkeisiin yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi rautaisista ammattilaisista koostuvan tiimin tuella. Tilaomaisuuden hallinnan tiimiimme kuuluu kymmenen asiantuntijaa, joiden kanssa jaamme osaamista ja tuemme toisiamme erilaisten työtehtävien hoidossa. Käytössämme on myös monipuolinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (yliopisto- tai amk-tutkinto) tai aiempi opistoasteinen tutkinto.

Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä, tilojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta ja myynnistä, investointihankkeista, asiakkuudenhallinnasta, tilahallinnasta ja tilajärjestelyistä. Eduksi katsotaan myös LKV- tai LVV-tutkinto.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilapäällikkö Niko Suoniemi puh. 040 806 2794, tarvittaessa voi jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.12.2022. Hakuaikaa jatkettu, tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitilapäällikkö Niko Suoniemi puh. 040 806 2794, tarvittaessa voi jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki / Tilaomaisuuden hallinta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb