Skip to main content
test
Kiinteistöpäällikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako sinua ura kiinteistöpalveluissa kehittämässä ja koordinoimassa kiinteistöjen kunnossapitoa? Tule meille töihin! Haemme tiimimme vahvistukseksi uutta kiinteistöpäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu osana kunnossapitotiimiä mm. PTS-suunnitelmien laadinta ja kiinteistöjen käytettävyydestä vastaaminen yhdessä teknisten isännöitsijöiden ja kiinteistöesimiesten kanssa.

Päivittäisessä työssäsi teet yhteistyötä käyttäjien ja kiinteistöpalvelujen muiden tiimien kanssa, joihin kuuluu rakennuttamisen ja huollon eri alojen asiantuntijoita.

Kiinteistöpalvelut vastaa sairaanhoitopiirin omistamien tilojen kunnossapidosta ja rakennuttamistehtävistä. Yksikössä toimii yhteensä yli sata ammattilaista

Etsimme tiimiimme kiinteistöhuollon ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen ylläpitotehtävistä ja PTS-suunnitelmien laatimisesta. Arvostamme hyviä projektinhallinta- ja raportointitaitoja sekä yhteistyökykyä. Teknisestä koulutus- tai työtaustasta on sinulle hyötyä tehtävässä. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin, että sinulla on halua ja motivaatiota oppia uutta ja kehittyä. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Hae meille töihin, tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön viimeisimmän tekniikan parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Teknisten palvelujen yksikkö sijaitsee Kupittaalla, Pharma Cityssä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu ammatillisen korkea-asteen tutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Timo Seppälä, p. 040 739 0173 tai käyttöpäällikkö Sami Kariaho, p. 050 527 5240
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Rakennuttaminen ja kunnossapito

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Itäinen Pitkäkatu 4, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb