test
Kiinteistöpalvelualan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kiinteistöpalvelualan opettajaa. Opettajana tehtäviisi kuuluvat kiinteistöpalvelualan opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviä.

Edellytämme kiinteistöhuollon vahvaa osaamista sekä alan työelämätuntemusta. Tehtävässä tarvitaan kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä, niin oppilaitoksessa sekä työpaikoilla. Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista on tarkemmin luettavissa asetuksessa 986/1998 sekä asetusmuutoksissa 1150/2017 ja 431/2018.

Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Ajokortti AB(C) tarvitaan liikkumisessa erilaisilla työpaikoilla. Kokemus verkkopedagogiikasta sekä digitaidot ovat eduksi. Keudan vision mukaisesti toivomme sinun olevan innostava, yksilöllinen, yrittäjähenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja.

Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Sirpa Laiho p. 040 1744 492, sirpa.laiho@keuda.fi
Koulutusjohtaja Rita Byström p. 050 4150 973, rita.bystrom@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Rekommenderade jobb