Skip to main content
test
Kiinteistörekisterinhoitaja - Loimaan kaupunki

Loimaalle töihin ?

Tekniset ja ympäristöpalvelut hakee kiinteistörekisterinhoitajaa.

Kiinteistönrekisterinhoitaja toimii mittaustoimessa asiantuntijatehtävissä. Kiinteistörekisterinhoitajalle kuuluvat tehtävät mm. kiinteistötoimitusten hakemusten vastaanotto ja toimitusedellytysten tutkinta, kiinteistötoimitusten ja kiinteistönrekisterinpitäjän päätösten valmistelu ja rekisteröinti sekä kiinteistörekisterin jatkuva ylläpito asemakaavojen, tonttijakojen ja osoitteiden osalta sekä tontti- ja kaavatietojen antaminen verottajalle kiinteistöverotusta varten. Kiinteistörekisterin hoitajan tehtäviin sisältyy myös arkistointia ja paikkatietoaineiston ylläpitoa sekä tonttijakojen ja kaavoituksen avustavat tehtävät ja monimuotoista asiakaspalvelua.

Kiinteistörekisterinhoitajan kelpoisuusehtona on maanmittaustekniikan tutkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä toimintaotetta, tarkkuutta, huolellisuutta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, paikkatietojärjestelmien hallintaa sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mittausteknikko Esa Kosonen puh. 050 569 6936 ma-pe klo 9-15, esa.kosonen@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

Aktiivisten ihmisten ja monipuolisen elinkeinorakenteen Loimaa on 15 600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loimijoentie 74, 32440 Alastaro
Loimaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb