Skip to main content
test
Kiinteistöselvityksen projektipäällikkö - Pellon kunta

Pellon kunta hakee palvelukseensa määräaikaista kiinteistöselvityksen projektipäällikköä. Työ alkaa mahdollisimman pian. Hakuaika 21.6.2022 - 8.7.2022 klo 14:00.

Projektipäällikön tehtävänä on toteuttaa koko kunnan aluetta koskeva kiinteistöselvitys. Kiinteistöselvityksen päätavoite on saada korjattua ja täydennettyä kunnan alueella sijaitsevien rakennusten tiedot sekä varmistaa tarkistettujen tietojen siirtyminen eri rekistereihin. Hanke toteutetaan yhteistyössä kunnan rakennusvalvonnan kanssa.

Projektipäällikkö vastaa kiinteistöselvityksen kokonaisuudesta. Hän mm. kilpailuttaa hankkeessa tarvittavat palvelut sekä toimii tiimiesimiehenä maastotöissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakennusalan koulutusta (rak.mest. tai rak.ins.) ja otetta
itsenäiseen työskentelyyn. Kyky joviaaliin kanssakäymiseen kuntalaisten kanssa on eduksi.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja jatkuu vähintään 31.12.2023 saakka.
Mahdollinen jatko selviää hankkeen aikana.

Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajo-oikeutta ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Työaika on yleistyöaika. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme sinulle työn lisäksi mahdollisuuden kokea kaikki Lapin vuodenajat Pellossa, Suomen kalastuspääkaupungissa! Pello ja koko Tornionlaakson seutu tarjoavat ympäri vuoden paljon tekemistä ja elämyksiä - luonto on upea ja harrastusmahdollisuudet ovat laajat. Meillä on erinomaiset latuverkostot ja ulkoilureitit sekä oma laskettelukeskus.

Nopealle tulijalle löytyy kalustettua soluasumista / vapaata vuokrahuoneistoa heti!

Katso lisää:
https://www.instagram.com/p/CZtuM56gvKS/
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pellon-kunta/
www.pello.fi
www.travelpello.fi

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Esa Kassinen esa.kassinen@pello.fi 040 634 1900; vs. henkilöstö- ja hyvinvointivastaava Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Elinvoimalautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua, tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa, Tornionlaaksossa. Pellon on viralisesti Suomen kalastuspääkaupunki ja tarjoaa oivat puitteet kalastuksesta ja eräilystä kiinnostuneille.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Rekommenderade jobb