Kiinteistösihteeri

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kiinteistösihteeriä.

Kiinteistösihteeri työskentelee Iisalmen kaupungintalossa hallintopalveluissa assistenttitiimissä. Työpiste sijaitsee tonttipalvelut-yksikössä.

Kiinteistösihteeri hoitaa kiinteistö- ja yksityistieasioita. Hän hoitaa tonttipalvelujen asiakaspalvelua, kuten tonttien esittely, varaaminen ja vuokraaminen. Hän valmistelee varauspäätökset asianhallintajärjestelmä TWebissä sekä laatii vuokrasopimuksia ja kauppakirjoja. Hänelle kuuluvat lainhuuto- ja kirjaamisasiat. Kiinteistösihteeri hoitaa tontinvuokralaskutuksen ja muut maanvuokra-asiat.

Kiinteistösihteeri käsittelee yksityistieavustushakemukset maksatuksineen. Hän tilastoi, arkistoi, laskuttaa ja valmistelee asioita tekniseen lautakuntaan. Hän hoitaa kokousjärjestelyjä ja päivittää kaupungin nettisivuja. Hänen käyttämiään tietojärjestelmiä ovat mm. Trimble Locus, TWeb ja Rondo ja hän osallistuu tiedonohjaussuunnitelman ylläpitoon.

Kiinteistösihteeri perehdytetään keskeisiin prosesseihin, kuten kiinteistönmuodostukseen. Hän valmistelee ja arkistoi kiinteistötoimituksia, kuten lohkomisia, rajankäyntejä ja rasitetoimituksia.

Hakijalta edellytämme
- hyvää omaksumiskykyä ja taitoa hallita tietoa monipuolisesti sekä kiinnostusta kehittää itseään - hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- markkinointihenkisyyttä.

Kokemus maanmittausalalta ja kiinteistöalan sopimustekniikasta on toivottava lisäetu.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään liiketalouden tutkinto sekä alan tuntemus.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkanosa on 2 353,34 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä tehtävän alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Tehtävä täytetään 11.1.2021 alkaen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä viimeistään 27.11.2020 klo 15.30 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteeseen Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10/ Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Iisalmessa, 11.11.2020
Hallintojohtaja Tiina Karppinen

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi
http://www.iisalmi.fi/byiisalmi

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa kiinteistöinsinööri Sirkku Eloranta p. 040 355 1838 ja johdon sihteeri Kaisa Kajanus p. 040 830 2658. Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä tietoja antaa henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, p. 040 489 4025.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä tietoja antaa henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, p. 040 489 4025.

Iisalmen kaupunki, elinvoima-konsernipalvelut -toimiala
Osoite: Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!

Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!

Iisalmen kaupunki - Rökfri arbetsplats Iisalmen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare