Kiinteistösiivooja - Niiralan Kulma Oy

Kiinteistösiivooja

Haemme osaavaan joukkoomme kiinteistösiivoojia, joilla on tehtävään soveltuva koulutus tai alan työkokemusta. Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen. Tilanteen mukaan voimme sopia myös oppisopimuskoulutuksesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Työ edellyttää yhteistyö- ja asukaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä atk:n perusohjelmien hallintaa. Tehtävään perehdyttämisen jälkeen työntekijä hallitsee kiinteistöjen ylläpito- ja perussiivoustehtävät. Työpiste sijaitsee Kuopiossa. Ajokortti ja auto katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.
Siivoustyö on kokoaikatyötä. Työaika on säännöllinen päivätyö maanantaista perjantaihin.
Tarjoamme sinulle:
- luotettavan työnantajan 70 vuoden kokemuksella
- jatkuvasti kehittyvänä organisaationa monipuoliset tehtävät ajanmukaisin työvälinein
- monipuoliset henkilöstöedut.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta. Valintapäätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja

http://www.niiralankulma.fi

Tutustu työnantajaan

Päivi Nenonen, 0447655377, paivi.nenonen@niiralankulma.fi

Niiralan Kulma Oy
Osoite: Kuopio

Niiralan Kulma tuottaa asumispalveluja kuopiolaisille. Yli 60 toimintavuoden jälkeen yhtiön yli 6300 kodissa asuu noin 10 000 kuopiolaista. Oma henkilökunta rakennuttaa, korjaa, huoltaa, hoitaa, siivoaa, isännöi, palvelee asukkaat ja hoitaa talouden ja hallinnon. Henkilöstön viihtymisestä kertoo työntekijöiden vähäinen vaihtuvuus. Meillä vallitsee Niku-henki, joka kestää isältä tyttärelle. Nikun arvoja ovat yhteisöllisyys, asukaslähtöisyys ja taloudellisuus.