Kilpailukykyjohtaja - Tammerfors stad

Kilpailukykyjohtaja

ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUE/VETOVOIMA JA EDUNVALVONTA
Vetovoima ja edunvalvonta -palveluryhmä on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Palveluryhmän vastuulle kuuluu vetovoimainen elämyskaupunki -kehityshankkeen strateginen kehittäminen ja toimintojen yhteensovittaminen, korkeakouluyhteistyön kehittäminen osana kaupungin edunvalvontaa sekä kaupungin strategisten tavoitteiden ja koulutuspolitiikan suuntaviivojen toteuttaminen. Palveluryhmän vastuulla on lisäksi johtaa edunvalvonnan kokonaisuutta vastaten edunvalvonnan kansallisesta ja kansainvälisestä kehittämisestä ja koordinaatiosta.
Haemme vetovoima ja edunvalvonta -palveluryhmään kilpailukykyjohtajaa 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Kilpailukykyjohtaja vastaa palveluryhmän johtamisesta, asetettujen taloudellisten ja sisällöllisten strategisten tavoitteiden toteutumisesta sekä toimintaa koskevasta raportoinnista. Sinulle on merkityksellistä kaupungin kehittäminen ja sen yhteisö. Johtajana olet innostava ja rohkea. Nautit vaihtuvista tilanteista ja ihmisistä, asioiden organisoinnista ja suunnan näyttämisestä. Sinulla on tilannetajua ja kysyä nähdä, hallita ja toimia laajoissa asiakokonaisuuksissa.
Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja johtamiskokemusta.
Eduksi katsotaan näyttö tuloksellisesta toiminnasta ja sujuvasta sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja englannin kielen taitoa.
Toimi täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442.
Hakuaika päättyy 31.7.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue
  • Työpaikka
  • tre-1-272-19
  • 27.6.2019 - 31.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan