Kirjanpitäjä - Uudenkaupungin kaupunki

Kirjanpitäjä - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin hallinto-, talous- ja ICT-palvelut hakee palvelukseensa kirjanpitäjän sijaista 1.7.2019 - 12.5.2020 väliseksi ajaksi.

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat mm. tositteiden kirjaus, käyttöomaisuuskirjanpito, tilinpäätöksen avustavat tehtävät, ja konsernitilinpäätöksen laadinta. Uudenkaupungin kaupungilla on käytössä Unit4 Business World -taloushallinnon ohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (liiketalouden tradenomi tms.) tai vastaava opistotason tutkinto.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan kirjanpidon osaamista ja edellytetään kykyä oma-aloitteiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tehtävän täyttämisessä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Palkkaus: 2223,88 - 2401,79 euroa/kk työkokemuksen mukaan

Varaudu esittämään työ- ja tutkintotodistukset haastattelutilanteessa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Läs mer

http://uusikaupunki.fi

Talousjohtaja Anne Takala p. 0500 757 657
Kirjanpitopäällikkö Liisa Palomäki p. 0440 885 493

Uudenkaupungin kaupunki, Hallinto- ja elinvoimapalvelut
Adress: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Uusikaupunki on 400-vuotias elinvoimainen ja idyllinen kaupunki lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotiovelta. Meillä saat monipuoliset palvelut läheltä, ja kaupungin erinomaiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin.
Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Mer om arbetsgivaren