Kirjanpitäjä

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä hakee kokenutta kirjanpitäjää.

Kirjanpitäjän keskeisiin tehtäviin kuuluvat vastuu kuntayhtymän kirjanpidosta ja maksuliikenteestä, huolehtia tietojen ja maksujen ajantasaisuudesta sekä valmistella ja koota talousarvioita ja tilinpäätöksiä. Kirjanpitäjällä on keskeinen rooli kuntayhtymän päivittäisten talousrutiinien toteutuksessa, kuten reskontran ja maksuliikenteen hoidossa. Kirjanpitäjällä on kokonaisvastuu ostoreskontran hoitamisesta ja täsmäyksestä kirjanpitoon sekä muut kuukausikirjanpitoon liittyvät tehtävät. Kirjanpitäjä toimii taloushallinnon ohjelmien pääkäyttäjänä ja raportoi toteutuneet kustannukset johtoryhmälle, yksiköiden esimiehille ja jäsenkunnille. Kirjanpitäjä huolehtii kuntalaskutuslaskelmien laatimisesta sekä maksumuistutusten ja perinnän hoitamisesta. Tilinpäätöstietojen kokoaminen sekä konsernilukujen kerääminen jäsenkunnille kuuluvat myös kirjanpitäjän tehtäviin. Loma- ja kiireaikoina kirjanpitäjä toimii palkkasihteerin sijaisena.

Kirjanpitäjän toimen kelpoisuusvaatimuksena on taloushallinnontutkinto, alempi korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja taidot. Toimen työaika on 36,75 h/vk, työaikamuotona toimistotyöaika ja sen palkkaus määräytyy KVTES:n hinnoitteluliitteen 1 kohdan 01TOI060 mukaisesti. Tämän hetkinen kirjanpitäjän tehtäväkohtainen palkka on 2371,61 euroa kuukaudessa. Hakijalta odotetaan lisäksi erinomaisia ATK-taitoja, kiitettävää suomenkielen suulista ja kirjallista osaamista, täsmällisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja hyvää julkishallinnon ymmärrystä. Kokemus julkisterveydenhuollon taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakuaikaa on jatkettu. Alkuperäisen hakuajan puitteissa vastaanotetut hakemukset huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.poytyanterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

Talouspäällikkö Lauri Ämmälä 02 4864 1201 / 040 350 1107

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Talousosasto
Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tuottaa palveluja jäsenkunnilleen Auralle ja Pöytyälle. Kuntayhtymällä on neljä terveysasemaa ja asukkaita alueella on noin 12 600. Kuntayhtymä on noin 130 ammattilaista työllistävä perusterveydenhuollon organisaatio. Kirjanpitäjä kuuluu talouspalveluorganisaatioon ja hänen työpisteensä sijaitsee Pöytyän Riihikoskella luonnonkauniissa terveyskeskusmiljöössä. Riihikoski sijaitsee vain 30 min ajomatkan päässä Turusta. Viihtyisän työympäristön lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentelyvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Hakuaikaa on jatkettu. Alkuperäisen hakuajan puitteissa vastaanotetut hakemukset huomioidaan haussa.