Kirjanpitäjä

Haemme Konneveden kunnan taloushallintoon kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.
Kirjanpitäjän tehtävään kuuluvat pääkirjanpidon tehtävät, pysyvien vastaavien kirjanpito, veroilmoitusten laatiminen, viranomaisraportointi, tilastointi, avustavat tilinpäätöstehtävät sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen. Lisäksi pääset hoitamaan myös muita kirjanpidon päivittäisiä maksuliikenteen kirjaus- ja selvittelytehtäviä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen koulutusta ja kokemusta kirjanpidosta, sekä siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Tarvitset kirjanpitotyön luonteen vuoksi hyvää paineensietokykyä ja avointa suhtautumista uusiin asioihin.
Odotamme valittavalta henkilöltä kykyä oma-aloitteisuuteen ja tarkkuutta vaativiin työtehtäviin sekä hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme erinomaisia tietojärjestelmätaitoja ja kokemusta ProEconomica-ohjelman käytöstä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden asiantuntevassa taloustiimissämme. Panostamme osaamisen kehittämiseen, joten saat mahdollisuuden kehittää itseäsi kirjanpitäjänä monipuolisen työn kautta.
Vapaamuotoiset hakemukset todistusjäljennöksineen 30.10.2020 klo 12.00 mennessä hakemukset@konnevesi.fi tai postitse osoitteeseen Konneveden kunta/vs. kunnansihteeri Eija Lahti, Kauppatie 25, 44300 Konnevesi. Kuoreen merkintä "Kirjanpitäjä/hakemus". Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.konnevesi.fi

Tutustu työnantajaan

Eija Lahti vs. kunnansihteeri 0400143816 eija.lahti@konnevesi.fi arkisin klo 9.00 - 15.00

Konneveden kunta, Hallintokeskus
Osoite: Kauppatie 25, 44300 Konnevesi