Kirjanpitäjä

KIRJANPITÄJÄN TOIMI

Tammelan kunta hakee vakituiseen toimeen ammattitaitoista kirjanpitäjää 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, jotka sijoittuvat hallinto- ja kehittämispalveluiden alueelle. Sovellamme liukuvaa toimistotyöaikaa ja meillä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn. Kirjanpitäjän esimiehenä toimii kunnanjohtaja.

Tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot:
Alempi korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto ja vähintään vuoden työkokemus vastaavista vastuullisista taloushallinnon tehtävistä.

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu mm. osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, yleislaskutusta, maksuliikenteen ja -valmiuden seurantaa ja ylläpitoa, saatavien perintää sekä talousarvioon ja tilinpäätökseen liittyviä tehtäviä. Kirjanpitäjä toimii ostoreskontra- ja pankkiohjelman pääkäyttäjänä.

Kirjanpitäjän tehtävistä suoriutuminen edellyttää kirjapitolain ja -asetusten sekä hyvän kirjanpitolain osaamista. Arvostamme myös arvonlisäverolain tuntemusta ja perehtyneisyyttä perintälakiin. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja intoa opastaa myös muita taloushallinnon ohjelmia käyttäviä.

Kirjanpitäjä toimii pääkirjanpitäjän työparina ja tarvittaessa myös hänen sijaisenaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Kirjapitäjän tehtäväkohtainen palkka on 2 459,40 €/kk. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työpaikkana Tammela on savuton kunta.

Hakemukset tulee toimittaa 7.12. 2020 klo 12.00 mennessä sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.kuntarekry.fi
Haastattelut järjestetään to 10.12.2020

Tervetuloa työskentelemään aktiiviseen joukkoomme Unicefin lapsiystävälliseen kuntaan, kahden kansallispuiston kotiin!

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

Tutustu työnantajaan

Kunnanjohtaja Kalle Larsson puh. 040 069 5679 kalle.larsson@tammela.fi
Henkilöstöpäällikkö Leena Ahola puh. 050 569 6348 leena.ahola@tammela.fi
Pääkirjanpitäjä Paula Pakkanen puh. 050 410 4371 paula.pakkanen@tammela.fi

Hallinto- ja kehittämispalvelut
Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela

Tammelan kunta on lounaishämäläinen n. 6200 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.

Tammelan kunta - UNICEF en barnvänlig kommun