Skip to main content
test
Kirjastoapulainen (2), Oulun kaupunginkirjasto - Oulun kaupunki

Haettavana kaksi toistaiseksi voimassa olevaa KIRJASTOAPULAISEN tehtävää Oulun kaupunginkirjastossa. Työ alkaa 1.3.2023. Tehtävä sijoittuu kirjaston logistiikan hoitoon aineistonvastaanotossa ja kirjaston asiakastiloissa.

Kirjastoapulaisen tehtäviin kuuluu aineistologistiikan hoitaminen: päivittäinen saapuvan aineistokuorman vastaanotto, lähetysten purkaminen ja lajittelu sekä aineiston lähettäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu tarvikevaraston ylläpito ja lähetykset, aineiston hyllytystä, uutuusaineiston lähetteiden tarkastaminen, saapuneen tavaran kirjaaminen ja pieniä kalusteiden huolto/asennustehtäviä.

Aloituspaikkoina kirjavarasto ja Pekurin kirjasto. Osa työtehtävistä suoritetaan asiakastiloissa ja sisältää asiakkaiden neuvontaa. Työhön sisältyy säännöllistä vuorotyötä aamu- ja iltavuorossa sekä lauantaityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kestävyyttä päivittäisen kirja-aineiston käsittelyssä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä, ratkaisuhakuisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Hyvät asiakaspalvelutaidot katsotaan eduksi sekä innokkuus kirjastopalvelujen kehittämiseen kirjaston tavoitteiden mukaisesti.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/417/2023. Hakemukset on toimitettava 6.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kirjasto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa alueellinen kirjastopalvelupäällikkö Heidi Karhu, p. 044 703 7330 ja palvelupäällikkö Noora Valkonen, p. 044 703 7335 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kirjastopalvelut, Yhteiset kirjastopalvelut

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu

Rekommenderade jobb