Kirjastoautonkuljettaja-virkailija - Borgå stad

Kirjastoautonkuljettaja-virkailija - Borgå stad

Porvoon kaupunginkirjasto hakee kirjastoautonkuljettaja-virkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastoauto palvelee kunnan asukkaita kouluissa ja päiväkodeissa sekä haja-asutusalueilla. Kirjastoautonkuljettaja-virkailijana kuulut innostuneeseen tiimiin ja saat työssä päivittäin tavata ja palvella eri-ikäisiä ihmisiä kahdella kielellä. Porvoon kaupunginkirjasto on pian saamassa uuden, modernin kirjastoauton.

Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Itsenäinen ja kehittävä työote, sekä IT-taidot ovat eduksi työn hoitamisessa. Tehtäviin kuuluu kirjastoauton ajaminen, lainaus- ja tietopalvelu, kokoelmatyö sekä auton kunnon seuraaminen. Lisäksi kuljettaja-virkailija työskentelee tarvittaessa myös muissa kirjaston toimipisteissä.

Kelpoisuusehtona on ammatillinen perustutkinto johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, taikka tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto tai valmius sellaisen suorittamiseen oppisopimuksella. Lisäksi edellytetään EU-direktiivin (2003/59/EY) mukaista C-ajokorttia, joka sisältää kuljettajan ammattipätevyyden. Kirjastoautonkuljettajakokemus ja muu kokemus kirjastotyöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hyvää suomen- ja ruotsinkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön kuuluu säännöllistä iltatyötä.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 3.6.2019 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Läs mer

http://www.porvoo.fi/kirjasto

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, 040-144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi tai palveluesimies Catharina Latvala, 040-545 5838, catharina.latvala@porvoo.fi.

Porvoon kaupungin kirjasto
Adress: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Mer om arbetsgivaren