Skip to main content
test
Kirjastoautonkuljettaja-virkailija - Ylöjärven kaupunki

Kirjastoauto Reppu kuuluu hakeutuviin kirjastoapalveluihimme. Se tekee kovaa tulosta päiväkodeilla, kouluilla ja muilla pysäkeillä, joita on yhteensä yli kuusikymmentä.

Pitkäaikainen kirjastoautonkuljettaja-virkailijamme siirtyi talon sisällä toiseen tehtävään, ja nyt haemme hänelle seuraajaa.
Kirjastoautonkuljettaja-virkailijan työhön kuuluu kirjastoauton ajaminen, auton kunnon seuraaminen, itsenäinen asiakaspalvelu ja kokoelmatyö. Lisäksi edellytetään osallistumista palvelun kehittämiseen, mm. tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Riittävät tietotekniset taidot tarvitaan myös, sillä suuri osa työstä tehdään kirjastojärjestelmässä ja muissa tarpeellisissa ohjelmissa.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä työskennellä yksin ja itsenäisesti sekä kiinnostusta kirjallisuuteen. Ensisijaista kirjastoautotyössä on halu ja valmius työskennellä monen ikäisten asiakkaiden kanssa: asiakaskuntaan kuuluu niin pikkulapsia, koululaisia ja työssäkäyviä kuin ikäihmisiäkin.

Kelpoisuusvaatimuksena on kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyydestä annetun asetuksen (434/2018) mukainen pätevyys, EU-direktiivin (2003/59/EY) mukainen C-ajokortti ja digipiirturikortti sekä kokemusta linja-auton tai kuorma-auton kuljettamisesta sekä kirjastoalan ammattitutkinto.

Pätevien hakijoiden puuttuessa kirjastoalan ammatillinen perustutkinto on mahdollista suorittaa työsuhteen aikana oppisopimuksella. Myös kuljettajan ammattipätevyyden suorittaminen voi tulla kyseeseen heti työsuhteen alkuvaiheessa, riippuen muista valmiuksista tehtävään.

Tehtävään kuuluu myös iltatyötä.
Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/kirjastoauto-reppu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysele lisätietoja kirjastotoimenjohtaja Liisa Nikkilältä
p. 050 3094619, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Jätä sähköinen hakemus Kuntarekry-palveluun.
Hakuaika päättyy 10.2.2023 klo 16:00

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunginkirjasto

Ylöjärvi on kasvava, vireä 33 500 asukkaan kaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kirjastoon kuuluvat pääkirjasto Leijan lisäksi Kurun ja Viljakkalan lähikirjastot sekä kirjastoauto Reppu. Työyhteisömme ilmapiiri on mutkaton, rento ja avoin. Yhteistyö Pirkanmaan muiden kirjastojen kanssa (PIKI-kirjasto) on olennainen osa toimintaamme.


Osoite: Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb